Nieuwe single VanMike.

van-mike-altijdIn 2015 lanceerde VanMike zijn eerste single “Denk Groot”. Dit onder toeziend oog van Anton Geerts van de Dikdakkers. Die single vertelde het verhaal van Michael zelf en gaf weer dat je soms een gok moet wagen als je echt iets wilt. Als je iets wilt moet je er voor de volle 100% voor gaan. Dit heeft VanMike gedaan en na een mooi succes komt hij nu met zijn tweede single “Altijd”.

Hierin laat hij zien dat hij ook een gevoelige popballad kan schrijven. “Altijd” is een nummer waarin de onvoorwaardelijke liefde wordt beschreven van een ouder naar zijn kind. Iedere vader en moeder zal zich enigszins herkennen in de tekst van het nummer.

 

website: www.vanmike.nl
boekingen: www.artistagency.nl

Tekst: Michael Schumacher
Arrangement: Michael Schumacher, Sander de groot, Bart Kruizenga, Marcel Schuijff.