Nieuwe single Jordan Peeters ; Papa

De zangcarrière van de goedlachse tegelzetter uit Nijmegen begint wanneer hij tijdens het uitgaan met vrienden de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Jordan krijgt leuke reacties en besluit mede door de steun van zijn omgeving zich verder op zijn muziekcarrière te storten.

In 2010 verschijnt zijn eerste single “De graag geziene gast“ en ter promotie van het nummer en bijbehorende videoclip verschijnt er in 2011 een artikel in de nieuwe Panorama met de titel “Van tegelzetter tot wereldster”. Hierna raakt zijn zangcarrière in een stroomversnelling en Jordan wordt een veel gevraagd artiest op feesten en partijen in het hele land.

In 2011 gaat Jordan een samenwerking aan met Mario Veltman die voor hem de single “Ik bel je“ produceert. De opvolger en wederom door Mario Veltman geproduceerde meezinger “Ik geloof in jou” wordt zeer goed ontvangen en staat diverse weken in de Top 100, Sterren.nl Top 20 en komt zelfs tot op de dag van vandaag regelmatig voorbij op de diverse bekende landelijke en regionale stations.

In augustus 2012 volgt de single “Nog heel even”, die zelfs wordt gebombardeerd tot ‘Oranje Kroon’ bij TV Oranje en ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL en behaalde zelfs een 14e positie in de RADIO Top 30! Ook deze single wordt nog steeds veelvuldig gedraaid. Ook de opvolger “Ver bij jou vandaan” is een bescheiden hitje en weet opnieuw diverse playlisten te scoren.

Er is vooral met de laatste drie singles een duidelijke eigen stijl voor Jordan Peeters gecreëerd die hem steeds weer naar een hoger niveau weet te tillen. De zanger heeft een soort ‘natuurlijke snik’ en een geheel eigen sound die vele fans van het Nederlandstalige lied zullen aanspreken.

Eind 2016 is Jordan weer terug met de verrassende nieuwe single “Papa” en verlaat hiermee voor heel even het feestcircuit. “Een jaar geleden hoorde ik een nummer van Jandino Asporaat met als titel “Papa” die mij heel erg raakte. Na een gesprek met Mario Veltman besloten wij deze in een nieuw jasje te steken en dit is het resultaat. Oh ja, ik kan verklappen dat we ook weer een feest nummer klaar hebben liggen, maar daar kom ik binnenkort nog op terug” aldus Jordan.

De digitale promotie is weer in handen van Maurice Edelenbosch van Ultimatedisk.nl.