Nieuwe single De Divy’s.

divy%27s-hoesfoto-jij-jij-jijDe Divy’s zijn als zangduo 2 jaar geleden naar aanleiding van de uitwerking van de podium-act voor de liedjeswedstrijd Carnavalissima gevormd, het muzikaal duo bestaat uit moeder Diane en dochter Evy. Moeder Diane begon precies 45 jaar geleden met haar carrière als zangeres, als 14 jarige nam ze deel aan diverse zangwedstrijden in heel Vlaanderen en ze werd daar opgemerkt door Eddy Smets.

Samen met hem trad ze een aantal jaren op in diens namiddag- en avondshows. Ook haar stadsgenoot, zanger en presentator, Luc Appermont, vroeg haar om mee op te treden in zijn kinder- en seniorenshows. Zo leerde Diane ook haar man, Pierre, kennen en nog voor ze trouwden speelden ze samen in een Genkse Bigband, die door heel Europa trok. Ondanks de vele optredens ook als solo-artieste, heeft Diane toch gekozen om haar gezin voorrang te geven en haar man te assisteren bij de uitbouw van zijn transportbedrijf. Enkele jaren geleden werd Diane gevraagd door de Stadscarnavalvereniging van Bilzen om een carnavalsplaat in het dialect te maken samen met haar man en na haar 2e deelname was het raak, ze won de hoofdprijs en werd uitgeroepen tot Carnavalsplaat van het jaar. Vorig jaar deed ze die stunt over maar nu samen met haar dochter Evy. Evy had meteen de microbe echt goed te pakken en ze besloten ook als zangduo te starten, onder de naam, De Divy’s. Eind augustus 2016 werd hun 1ste volwaardige, full-CD uitgebracht met als titel ‘Jij en ik’. Er staan 7 nummers op waarvan 6 originele voorzien van tekst en muziek door Diane Jacobs en haar echtgenoot Pierre Duelen.