Nieuwe single / clip Frans Bauer.

frans-bauer-waaromGeluk, Hoop & Liefde is het nieuwe album van Frans Bauer, de nummer 1 volkszanger van ons land. Op dit album keert de geliefde Brabander terug naar zijn roots, naar het levenslied. De hitsingle Een Beetje verliefd werd de voorloper uit een rij van 14 gloednieuwe liedjes, die zijn verzameld op het nieuwe album Geluk, hoop & liefde.

 

De titel van het nieuwe album Geluk, hoop & liefde dekt voortreffelijk de lading van de muzikale parels, die stuk voor stuk het predikaat levenslied mogen dragen. Op dit album laat Frans Bauer zien, dat hij ingewikkelde thema’s niet vermijdt. Bijvoorbeeld in het beladen lied De hemel heeft er een engel bij, wat hij speciaal schreef voor zijn overleden vader. Het nummer werd indertijd enkel op youtube openbaar gemaakt en is voor velen een stille ode aan overleden dierbaren.

De ongekroonde koning van het levenslied keert weer terug naar zijn roots, met herkenbare klanken voor de grote schare liefhebbers van Nederlandstalige muziek.