Nieuw Album Peter Albada.

peter-cover-hoes Na een tijdje het rustig aan te hebben gedaan komt dan eindelijk het nieuwe album uit van Peter Albada. Het inmiddels 7e album heet “De wereld moest vol mensen zijn”. Deze ‘oude rot in het vak’ is bekend van o.a.  de nummers “Liefdessignalen” , “Het is maar een vraag”, “Oh Lola”, vond het wel eens weer tijd worden voor een gloednieuw Album.

 

Op dit album staan 14 nummers waarvan er 11 gloednieuw zijn , de andere 3 nummers zijn al wat oudere nummers van Peter. Peter kwam in gesprek met Ferrie van Muziekhoekje  en samen zijn ze tot een goede samenwerking gekomen en is dit nieuwe album ontstaan. Muziekhoekje gaf peter de mogelijkheid om zo weer diverse  nieuwe liedjes ten gehore te brengen. De Titel van het album is tot stand gekomen door inspiratie wat er vandaag de dag allemaal speelt in de wereld.

Info : info@muziekhoekje.nl