Nederlandse debuut cover ANGELINA LEMOINE.

Angelina Lemoine geboren op 9 september 1996 te Velsen. Zij is als pedagogie’s medewerker werkzaam op een  kinderdagverblijf. En is ook nog werkzaam in de parfumerie & make-up. Daarnaast droomt ze van een zangcarrière.

Deze pas 20 jarige upcoming zangeres komt uit een muzikale familie. Haar moeder Carina Lemoine heeft haar sporen al verdiend doordat zij vroeger heeft deelgenomen in de zangformatie Luv.

Angelina vertoeft graag in de Nederlandse hotspots maar zal vanaf nu zelf vaker in de spotlights staan. En nu ze de smaakt te pakken heeft zal zij met veel plezier het podium gaan betreden. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en met haar Nederlandse debuut cover probeert zij haar eerste stap te zetten in het Nederlandstalige genre. Op 14 december zal Angelina haar nieuwe single “De ware kunnen zijn” uitgebracht worden.

En we wensen haar hier dan ook heel veel succes mee.

 

Tekst geschreven door Hans Louws en Marcel Wela.

Geproduceerd door Ger Oerlemans.

Publishing: Marcel Wela

Hmm records

Plug: Dennis van de Kraan.

Mede mogelijk gemaakt door:

Michel Reijinga