Mega Piraten Festijn winnaars vrijkaarten.

mpf-gelredome-2016Het laatste Megapiratenfestijn van 2016 is volgende week zaterdag in het grootste theater van Nederland, GelreDome in Anhem. Een Megapiratenfestijn grootser dan ooit, nog meer artiesten en nog meer feest! Zing mee met Frans Bauer, Jannes, LUV, Ancora, Marianne Weber, Stef Ekkel & Rene Karst, Helemaal Hollands Belinda en vele anderen!

De Sterrenparade heeft al via Twitter en Facebook kaarten verloot en nu gaan de laatste kaarten via de website.

Gefeliciteerd; Wim van Dongen uit Someren, Nicky de Vaal uit Hilversum en Helma van Reenen uit Utrecht. De kaarten zijn zojuist verstuurd.

Voor wie nog geen kaarten heeft; De kaartverkoop gaat als een speer, vandaag zijn de 1000 laatste kaarten in de verkoop gegaan. Kaarten te koop op site van het Megapiratenfestijn, en alle vestigingen van Primera in Nederland en Belgie.