Marc (van het duo Marc & Dave) maakt muzikale doorstart met “ African Girl”

mike-dylanoWat is de overeenkomst tussen Marc, Michael Dylano en Harrie van Ham? Het antwoord: het is één en dezelfde persoon. De zanger (62) uit Brunssum die tussen 1976 en 2011 furore maakte als helft van het duo Marc & Dave werkt aan een comeback. Onder een nieuwe artiestennaam Michael Dylano en met een nieuw nummer: African Girl.

Het duo Marc & Dave toerde 35 jaar door Nederland, Duitsland en België. Hij was altijd Marc, Dave werd eerst vertolkt door Loet Michalak en later door Bert Dols. “We hebben met de groten der aarde opgetreden, we waren overal graag geziene gasten.” Het succes was zo verslavend dat het Harrie van Ham feitelijk nooit is gelukt af te kicken. Ëen paar jaar geleden trad hij voor de lol nog eens solo op in De Brikke Oave in Brunssum. “De zaal ging uit zijn dak en ik besefte opnieuw: dit is het. Daarom wil ik er nog één keer vol voor gaan.”
In studio van Theo Bruls is de afgelopen weken druk gewerkt aan de comback single en vandaag melden we met trots “African Girl”. Een Duitstalig nummer iotgebracht zowel in Nederland – Belgie als Duitsland. Een nummer met hitpotentie volgens de mensen die het nummer hebben gehoord.Maar Michael is nuchter genoeg om te weten dat een hit tegenwoordig iets anders is als 30 jaar geleden. Neemt niet weg dat het Dylano team er alles aan gaat doen om de naam ‘ op de kaart’ te zetten. Men zal weten dat de het vuur nooit is gedoofd bij deze Limburgse zanger. “ African Girl” vanaf vandaag via de downloads – streaming sites en natuurlijk de reguliere verkooppunten verkrijgbaar.