Leroy Krielen nieuwe feestplaat; “Feesten doe ik alleen met jou”

Het nummer “Feesten doe ik alleen met jou” is een lekker gezellige uptempo feest single, die de aankomende feestperiode vaak voorbij zal komen! Afgelopen zomer lanceerde de jonge Zevenbergse zanger Leroy Krielen zijn eerste single “Zij is te mooi voor mij”. Deze zomerse plaat werd meteen veel gedraaid op de radiostations en was al meteen een groot succes!
Met de aankomende feestperiode voor de deur zocht Leroy wederom contact met producer en tekstschrijver André Kooiman. Die schreef en produceerde voor Leroy een gloednieuw feestnummer getiteld “Feesten doe ik alleen met jou”. Een nummer met een lekkere beat, amusante tekst en een geweldig commerciële sound die we inmiddels van hem kennen. “Het resultaat is super geworden en het is een echte meezinger!” aldus een enthousiaste Leroy over zijn tweede singel.
De single “Feesten doe ik alleen met jou” is vanaf December verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. Ook zal er een leuke videoclip te zien zijn via o.a. Youtube. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen een goede opvolger gemaakt van zijn succesvolle zomerplaat, en laat hij horen dat hij geen eendagsvlieg is!