Kerstsingle ARGO

argo-santa-mariaArgo is een van de artiesten binnen FH-Produkties, welke ieder jaar een kerstwens wil vertolken met muziek. Frank te Hennepe de vaste producer van ARGO,heeft deze vertolking in een ander arrangement gegoten. De single SANT MARIA is daar een goed voorbeeld van. Een oudere track in een hedendaags jasje,en een vleugje kerstmis.

Zoals Argo zelf schrijft:
EEN KERSTSINGEL UITBRENGEN IS VOOR ZANGER “ARGO” al 15 JAAR EEN VASTE TRADITIE.
Kerstmis is een periode waar we even moeten stil staan, bij onze medemensen. Die het wat moeilijker hebben in deze zware dagen en dit door welke redenen dan ook. En daarom is mijn jaarlijkse kerstsingle een CADEAU aan de RADIO en TV’s maar vooral aan alle luisteraars: waarmee ik wil zeggen dat ik samen met hun stilsta bij het verdriet en vaak ook WARMTE en GEBORGENHEID wat deze periode met zich meebrengt. Kijk eens even om je heen en stuur eens een kaartje. Naar 1 iemand die het zwaar heeft in deze periode. En JE HART zal plots VEEL MOOIER TE KEER GAAN, omdat je een medemens heel even een warm en gelukkig gevoel hebt bezorgt.