Kerst met Zange®es Angel

angel-kerst-met-jouZange®es Angel begint al op jonge leeftijd met zingen en weet vele talenten jachten te winnen in de jaren 2000 tot 2005. Na het een tijdje rustig te hebben gehouden begon het artiestenbloed in 2015 weer te kriebelen en wist ze meerder nummers te maken. Na haar laatste nummer ” Je zei me alleen Amore” wist de uit Heemskerk afkomstige Zange®es Angel het zeker, ook dit jaar komt zij met een kerst nummer genaamd ” Kerst met Jou”.

 

Dit nummer is een opvolging van het kerstnummer dat Zange®es Angel vorig jaar heeft gemaakt. Het is een nummer welk compleet in een nieuw jasje zit en met een vleugje rock & roll. Nu wil ze met dit kerst nummer een traktatie geven naar al haar fans. . Er is daarom gekozen voor een uptempo kerstlied met een prettige melodie lijn die er voor zorgt dat je het nummer vanzelf mee gaat zingen of mee neuriën

Dit kerst nummer is geschreven en geproduceerd door Ton Spronk maar naar de ideeën van Zangeres Angel Zelf