Kensington naar Hengevelde 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 speelt Kensington tijdens de zomerfeesten in Hengevelde. Het zomerfeest viert dit jaar haar vijftigjarig bestaan in de weekenden van 9, 10, 11 en 16, 17, 18 juni. Kensington was twee jaar geleden ook te zien in Hengevelde in een ruim van tevoren uitverkochte tent. De online kaartverkoop start zaterdag 17 december om 12.00 uur via www.hengevelde.nl.

 

Een ticket kost € 17,50.

Populair

De band uit Utrecht is ongekend populair. Vorige maand stond Kensington drie keer in een uitverkocht Ziggo Dome. In november 2017 zijn er maar liefst vijf concerten in Ziggo Dome ingepland, die allemaal zijn uitverkocht. Ook timmert Kensington internationaal flink aan de weg. Hierdoor geven ze komend jaar slechts een klein aantal concerten in Nederland. “We zijn dan ook erg blij dat we Kensington weer hebben weten te strikken”, vertelt trotse voorzitter Kasper Put. “We vieren dit jaar ons 50-jarig jubileum, dus we wilden een echte topartiest neerzetten. Met Kensington is dat wat ons betreft gelukt”.

50 jaar zomerfeesten in Hengevelde

Het overige programma wordt later bekendgemaakt. Put belooft alvast een gevarieerd aanbod. “We gaan zorgen voor een kwalitatief goede mix voor jong en oud. Namen kunnen we helaas nog niet prijsgeven. Wel kan ik zeggen dat we ook dit jaar weer een aantal leuke, nieuwe themaweitjes hebben en dat het terrein een iets andere indeling krijgt”. Het jubileum wordt uiteraard ook gevierd. Hiervoor is dit jaar een speciale commissie opgericht. “We besteden bijvoorbeeld aandacht aan de geschiedenis van 50 jaar zomerfeesten in Hengevelde”, zegt Put. “Vanwege het jubileum is ook het straattheater op zondag extra uitgebreid. We willen van onze vijftigste editie natuurlijk wel een bijzonder jaar maken”.

Ticketverkoop: www.hengevelde.nl