Karin Welsing ‘aankomend’ fenomeen binnen levenslied circuit’ brengt single opnieuw tot leven.

karin-wels-ik-heb-het-geweWist u dat Jacques Herb maar ook Henk Bernard aan de wieg hebben gestaan van de muzikale carrière van levensliedzangeres Karin Welsing? Deze 43-jarig kermisexploitante raakte al in haar jeugdjaren besmet met het echte levenslied. Liedjes met een verhaal, liedjes met een echte boodschap waarin mensen zich kunnen herkennen, dat zijn Karin ’s favorieten op dat moment.

 

En in al die jaren is daarin niets veranderd, behalve dat ze zich later zelf op dit genre zou gaan storten op de bühne. Bij één van haar eerste optredens krijgt ze meteen het publiek in tranen, vanaf dat moment is een carrière als zangeres een feit! Inmiddels heeft Karin Welsing een 15-tal singles en het album ‘Zoals ik ben’ op haar naam weten te zetten.

Voor haar talrijke fans is ze uitgegroeid tot een aankomend fenomeen binnen het levensliedcircuit die zomaar in de voetsporen zou kunnen gaan treden van grootheden als de Zangeres Zonder Naam, Marianne Weber of Stella. Haar nieuwe single ‘Ik heb het geweten’ is afkomstig uit de studio van Martin Sterken. Van oorsprong een B-kant van een single van Stella Bos, dat helemaal op het lijf geschreven is van Karin Welsing. Een vlot maar evengoed emotioneel levenslied vol melancholie dat, met de gebruikelijke overgave van deze zangeres, helemaal tot leven komt. Het levenslied leeft.. en Karin Welsing is al jaren één van de vaste vertolkers van dit rijke genre geworden!

 

De CD single ‘Ik heb het geweten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single zal binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.  Ik heb het geweten is een Rood-Hit-Blauw product.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612530732

Boekingen Karin : 06 – 54680379 /  https://www.facebook.com/karin.welsing