Julian Stuiver verovert opnieuw de harten.

julian-stuiver-als-ik-in-je-ogen-kijkMet zijn nieuwe single: ‘Als ik in je ogen kijk’ verovert het jonge Helmonds talent wederom de harten. Tijdens de cd-presentatie bij Café Bolle Nico in Helmond zong hij het lied voor het eerst speciaal voor zijn vriendin. “Zo lief, dat hij met Frank van Etten, dit nummer speciaal voor mij heeft gemaakt. Mijn hart had hij al verovert, nu de rest van Nederland”, reageert Julian’s vriendin op de single.

Alweer 7 jaar geleden deed Julian mee aan Holland Got Talent 2009. Gerard Joling merkte toen al het bijzondere talent op van deze jonge zanger. “Top Stem. Kippenvel, tranen in mijn ogen, vond het prachtig”. Paar singles verder is Julian uitgegroeid toch een ervaren allround zanger. “Ik treed gemiddeld 2 keer in het weekend op. Samen met mijn nieuwe producer Frank van Etten gaan we verder bouwen aan mijn carrière.

De clip is opgenomen toen het bijna vroor. We grapten toen volgende single laat ik Frank over zon, zee en strand schreven. Geen concrete plannen voor een nieuwe single, eerst maar genieten van ‘Als ik in je ogen kijk’ . ‘Als ik in je ogen kijk’ is geproduceerd door Studio Frank van Etten in opdracht van Julian Stuiver.