José Sep zingt hit uit 1982 van Corry Konings in feestsfeer!

Dat José Sep hard aan de weg aan het timmeren is, kan u niet zijn ontgaan. De goedlachse Brabantse gaat vol voor haar droom: heel Nederland en België laten kennismaken met haar muziek. Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” (augustus 2015), het aanstekelijke “Mijn Glimlach” (februari 2016) en de partyknaller “Ik weet dat er een ander is” (juni 2016) verschijnt dan nu het feestelijke “Adios Amor”.

Deze klassieker, die in 1982 door Corry Konings hoog de hitparades in werd gezongen, is door producer Manfred Jongenelis van het stof ontdaan en flink onder handen genomen. Het resultaat: een fantastische feestknaller met het typerende José Sep geluid!

Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel de mensen in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van haar optredens en weten steeds vaker de weg naar José te vinden. “Adios Amor” is in deze uitvoering dan ook een logisch vervolg op haar vorige single.

Uiteraard is Manfred Jongenelis ook verantwoordelijk voor de kenmerkende accordeon-partij. Backing vocals zijn verzorgd door Jody Pijper, Wiesje van de Westerlaken, Sharona en Manfred Jongenelis. Martijn de Laat tekende voor de live trompetstukken die deze single compleet maken.

Eens te meer laat José met dit nummer haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als allround feestzangeres met kwaliteit. Op veler verzoek van de fans is op de fysieke single van “Adios Amor” ook haar vorige nummer “Ik weet dat er een ander is” als bonustrack toegevoegd.

Historie:

José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de Mol sr. Vervolgens doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en theater. In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.