Jeffrey Heesen blijft scoren.

wallet“M’n Engel” van Jeffrey Heesen is inmiddels dan ook veelvuldig te horen op de vele radio stations in Nederland én Vlaanderen. Nu verschijnt er voor de december maand een speciale kerst remix van deze sfeervolle song. Met “M’n Engel” zal Jeffrey in de komende periode regelmatig op TV te zien zijn;

 

 

–          TV SBS: “Iedereen Succesvol” (presentatie Myrna Goossen) waar Jeffrey aan tafel zit voor interview met Myrna en zijn nieuwe single zal vertolken. Uitzending 18 december a.s. SBS

–          TV AVROTROS “Sterren.nl Kerstshow 2016”. Hier zal Jeffrey “M’n Engel” brengen én een gezamenlijk nummer met de andere artiesten uit deze show (o.a. Danny Froger, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Yves Berendse, John West e.a.) Uitzending woensdag 21 december én zaterdag 24 december

–          TV 2X Toppers van Oranje. (oud/nieuw uitzending en aflevering in januari)

–          TV Hart Voor Muziek

Na het album “Intens” (nummer 2 notering in Album Top 100), 4 dikke hits (“Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons”, “Zijn We Uitgepraat” en “One Night Stand”) is “M’n Engel” nummer 5 op een rij.