Jannes huilt wel alleen

jannes-huilen-doe-ikPersoonlijke emoties houdt Jannes liever voor zichzelf. In zijn nieuwste single ‘Huilen doe ik wel alleen’ duikt de geliefde zanger zijn herinneringen in. Hoogtepunten en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van Jannes. Geen vrolijk inhaak-nummer deze keer, maar een prachtige ballad over de dingen die je raken en waar je niet altijd raad mee weet.

 

Jannes trekt zich op dat soort momenten liever terug en houdt zijn echte tranen voor zich alleen. Hij zingt: ‘Dat bracht de wijsheid met de jaren, al ben ik niet van steen, maar huilen doe ik wel alleen’. Met zijn herkenbare stijl levert Jannes ook nu weer een pareltje af.

De nieuwe single ‘Huilen doe ik wel alleen’ komt van het succesvolle album ‘Onderweg naar jou’ wat 17 juni van dit jaar uitkwam. Deze single werd wederom geschreven door Emile Hartkamp en is vanaf vrijdag 9 december overal beschikbaar op alle online downloadportals.
Bekijk hier de videoclip van ‘Huilen doe ik wel alleen’