Ben jij de ideale heer voor Geer?

Begin september kwam Gerard Joling z’n nieuwe plaat Liefje promoten in De Frank en Vrijdag Show op 538. Frank Dane vroeg zich af waarom Geer toch altijd over de liefde zingt, maar zelf nog geen vent op de bank heeft zitten.

‘Ik heb wel verstand van de liefde, maar weet je wat het is? Ik heb de afgelopen drie maanden bij mij thuis de ramen wagenwijd opengezet en ik dacht dat er nou wel eens een leuke duif zou invliegen. Dat hebben ze gedaan, maar alleen tegen het raam. Ik kom niets te kort, maar ik heb geen vaste relatie.’

En daar gaat Frank van 538 verandering in brengen! Tijdens De Frank en Vrijdag Show gaan we op zoek naar een leuke heer voor Geer.

‘Ik wil een leuke, gezellige, spontane kerel. Sportief, vaste job, geen gezeik en niet moeilijk doen dat ik er vaak niet ben. En het is ook wel fijn als iemand er prettig uitziet.’

Wil jij jezelf tijdens De Frank en Vrijdag Show presenteren als potentiële nieuwe vlam van Gerard Joling? Geef je HIER op.

(www.538)