Groep De Romeo’s zijn vanaf 2017 een… kant en klaar hapje!

romeros-frikandel‘De toppers van België’ , zo zou je De Romero’s ook kunnen omschrijven. De Romeo’s bestaan uit CHRIS VAN TONGELEN, DAVY GILLES en GUNTHER LEVI, die bij onze zuiderburen mateloos populair zijn. In 2012 namen ze de single ‘Zingen, Lachen, Dansen’ op met Jan Smit.  Nu lezen we op hun twitter de tekst; De Romero’s hebben de grootste …. Even zoeken wat ze daar mee bedoelen;

 

“Heerlijk gekruid, lichtjes pikant én goed voor 35 centimeter puur genot, een hele mond vol dus”, zo omschrijft producent Vanreusel ‘De Romeo’s Frikandel XXL’, die vanaf februari besteld kan worden, in meer dan 3000 Belgische frituren. “De Romeo’s zijn een sterk merk dat matcht met onze producten. De baseline “De Romeo’s hebben de grootste / Les Romeo’s on la plus grande’ wordt bijzonder goed onthaald door onze klanten. Frituristen bestellen massaal ‘De Romeo’s Frikandel XXL’, waardoor we nu al met een productie zitten van 300.000 worsten, goed voor een lengte van 105 kilometer”, zegt Bart Vanreusel, namens de vleesproducent.
romeros-frikandel“Naast het feit dat frituren cultureel erfgoed zijn, zijn wij met De Romeo’s vaste klanten. We hebben al vaak tegen elkaar gezegd; hoe zot zou het zijn als wij hier met een product in de toonbank zouden liggen. Het idee leeft al jaren en dankzij de samenwerking met Vanreusel, wordt het volgend jaar concreet. Vanaf februari hebben wij dé grootste en ligt ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ in de frituurtoog”, zegt Chris Van Tongelen. “De mensen kunnen onze worst bestellen. Ze kunnen ons mee naar huis nemen, of ter plaatse opeten. Hoe geweldig is dat!”, klinkt Davy Gilles enthousiast.
“In januari lanceren we een nieuwe cd – daar zijn we nu volop mee bezig – én een website waarop je alle frituren in België kan terugvinden waar ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ verkrijgbaar is”, zegt Gunther Levi.

(Bron Entertainment Today België).