Goud voor Jannes

marita-steggink-jannes-dsc_9187Meer dan 20.000 exemplaren verkocht en daarom kreeg een totaal verraste Jannes op zaterdag 10 december 2016, tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, een gouden plaat voor zijn album ‘Onderweg naar jou’. Koos Alberts reikte de plaat in een bomvol stadion uit aan de geliefde zanger.

 

marita-steggink_mpf-jannes-goud
Gepassioneerd als altijd brengt Jannes op vertrouwde wijze muziek en gevoel dichtbij. Jannes: ‘Dat we op deze manier beloond worden voor werk waar ons hart ligt, is het mooiste cadeau! Mede door alle gebeurtenissen om me heen wou ik maar één ding en dat is nog gepassioneerder doorgaan met de dingen die ik al deed. Het was spannend om dat met dit nieuwe album op eigen kracht te doen, met een eigen team die ik om mij heen heb gevormd. Dat het dan zo wordt opgepakt en begrepen, is een groot compliment en maakt me trots! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle trouwe fans die mij al jarenlang inspireren en steunen. Daar doe ik het voor! De organisatie van het MegaPiratenFestijn steunt mij ook al sinds de eerste editie en ik
heb veel aan hen te danken!’. De nieuwste single ‘Huilen doe ik wel alleen’ komt ook van dit album en is afgelopen vrijdag 9 december op single verschenen.
Het album ‘Onderweg naar jou’ werd op 17 juni 2016 gelanceerd en bestaat uit een cd en een dvd met prachtige clips, interviews, hilarische fragmenten en een kijkje achter de schermen. De singles
‘Een grammetje geluk’ en ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’ zijn al veelvuldig gedraaid op de grote en kleine radiostations, van lokaal tot landelijk en hebben al diverse bekroningen mogen
ontvangen. De nummers op het album ‘Onderweg naar jou’ zijn geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. De radio- en perspromotie lag in handen van Impackt Artist Promotion & Events van Chantal Koebrugge. De verkoop- en distributiedeal is gesloten via Heartselling. Een fysiek albumexemplaar is te koop via de bekende wegen en digitaal verkrijgbaar op alle online
downloadportals. Meer informatie: www.jannesonline.nl

 

De ‘Koning Der Piraten’ was de finale in het Gelredome, waar bijna 30.000 bezoekers naar toe gekomen waren. Beelden van gisteren;