Gewoon Bram laat het ons weten “ It is wer wykein”

Gewoon Bram een naam die onlosmakelijk verbonden is aan het Friese Harkema. En Bram heeft samen met zijn vriend Peter Alma in een korte tijd een goede reputatie opgebouwd.  Diverse malen is hij al te gast geweest bij Omrop Fryslan en iedere keer komen er vele reacties binnen als hij daarop te zien en te horen is.  Waar hij ook zingt in een café – feesttent – dorpsplein. Gewoon Bram laat een enorme indruk achter. 

 

Grootste hit tot nu toe is “ Op de fyts nei Harkema”. Gewoon Bram ook een hit op internetsites als dumpert e.d. en vanaf nu ook in de rest van Nederland en Vlaanderen nu hij “ It is wer wykein” ( Het is weer weekend) presenteert. Verkrijgbaar op Spotify–  Deezer – Hits NL maar ook te downloaden via de download portals en voor de fans fysiek verkrijgbaar bij de optredens en via zijn facebook.