Extra concert op 17 maart voor uitverkochte jubileumeditie Holland Zingt Hazes!

De vier concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes op 18, 23, 24 en 25 maart in de Ziggo Dome Amsterdam zijn helemaal uitverkocht. Voor het publiek dat nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor de het spectaculaire meezingspektakel in de grootste kroeg van Nederland heeft producent LiveLane goed nieuws. Gisteren kondigt de producent namelijk een extra concert op vrijdag 17 maart aan.

“Vijf concerten in ons vijfde jaar, mooier kan toch niet?”, reageert een enthousiaste Patricia Kok van LiveLane. Tickets voor het concert op 17 maart zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.

Dit ultieme meezing-spektakel wordt in maart voor de vijfde keer georganiseerd. André Hazes Jr., Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Willeke Alberti, Johnny de Mol, Edsilia Rombley en Anouk zullen deze avond de grootste hits van de in 2004 overleden André Hazes zingen.

Naast deze topartiesten zal er nog een speciale ‘gast’ in maart het podium betreden: het hologram van André Hazes. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Nooit eerder werd deze techniek op deze manier in Nederland toegepast, wat dit tot een niet te missen ervaring maakt.