Eveline & Filip houden traditie in ere

eveline-filip-%27t-is-kerstmisHet is een traditie aan het worden, de Kerstsingles die de TV persoonlijkheden  Eveline Cannoot & Filip D’haeze  elk jaar uitbrengen. “ Ik wil een Kerstboom versieren met jou” sierde in 2015 de playlijsten terwijl in 2014 “ Kerstmis voor iedereen” en 2013 “ Met Kerst ben jij bij mij” . Allen hebben steeds mogen rekenen op een geweldige steun in Vlaanderen maar ook Nederland. 

 

Filip in mindere mate maar Eveline kent in Nederland al een bekendheid als (solo) zangeres.  “ Droog mijn tranen” en “ Morgen schijnt weer de zon” zijn succesvolle solonummers van haar.  Ook het duet “ Dank je wel” samen met Dennie Christian scoorde hoog.
Nu we zijn aanbeland in de laatste weken van 2016 zal veelvuldig  de singel “ ’t is Kerstmis” klinken.
Wij verwachten natuurlijk dat deze door Filip geschreven Kerstsingle nog meer airplay zal krijgen als de drie welke er van dit duo zijn verschenen. Wel kunnen we alvast prijs geven dat er zeker en vast een vijfde single  van Eveline Cannoot & Filip D’haeze zal verschijnen al blijft het een verrassing of dat een Kerstnummer gaat worden.