Eerste drie Mega Piraten Festijnen van 2017 bekend gemaakt.

Voor het voorjaar van 2017 zijn de volgende datums geprikt: op zaterdag 18 maart strijkt het MPF neer in Borger; op zaterdag 25 maart in Nijmegen (Goffertpark) en op vrijdag 31 maart in Lemelerveld. Mogelijk volgen later nog extra datums.

 

Natuurlijk zijn er weer verschillende grote namen vastgelegd. De volledige programma’s worden later gecommuniceerd, maar de organisatie kan per feest alvast een aantal namen bekend maken.

Borger: Optredens van o.a. Bökkers, John de Bever, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Esperando’s, Lee Towers, Ancora, Koos Alberts, René Karst & Stef Ekkel (deze laatste twee zowel solo als gezamenlijk) en nog een 15-tal artiesten.

Nijmegen: Optredens van o.a. John de Bever, John West & Lange Frans, René Karst & Stef Ekkel (solo en gezamenlijk), Jannes, Belinda Kinnaer, Otto Lagerfett, Sieneke, Ancora, René Schuurmans, Marianne Weber, Ronnie Ruysdael, Frans Duijts, Gebroeders Ko en nog een 15-tal artiesten.

Lemelerveld: Optredens van o.a. Jan Smit, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, John West & Lange Frans, Stef Ekkel, John de Bever, Ancora, Django Wagner en nog een 15-tal artiesten.

Voorverkoop

Nieuwjaarsnacht, klokslag twaalf uur begint de voorverkoop voor de eerste drie Mega Piraten Festijnen van 2017. Vroege vogels kunnen gebruik maken van de early bird-korting. Normaal gesproken kost een kaartje 22,50 euro, met deze korting betaal je slechts 17,50 euro (genoemde bedragen zijn exclusief reserveringskosten). Deze actie duurt tot 22 januari.

Meezingfeest

Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Nedersaksische dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap; alles kan en mag.

De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek.

Kaartverkoop via www.megapiratenfestijn.nl