Dochtertje voor Xander Buisonjé

xander by marita 150bXander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten namelijk een dochtertje.Het meisje, dat via een Amerikaanse draagmoeder ter wereld komt, ziet volgende maand het levenslicht. “Dat het nu op afstand is, is misschien af en toe lastig”, zegt Xander tegen Shownieuws. “Maar dat zijn we allemaal vergeten als ze straks in onze armen ligt.”

 

Xander en Sophie hebben al een zoontje, de zesjarige Dex. Met zijn ex Wendy van Dijk heeft de zanger ook een zoon. Sem is inmiddels dertien jaar oud. De tiener heeft al een zusje. Wendy van Dijk en Erland Galjaard verwelkomden in februari 2010 dochter Lizzy.

Met de komst van een dochter gaat voor Xander een langgekoesterde wens in vervulling. Ruim vier jaar geleden zei hij al graag een zusje te willen voor Sem en Dex.

Bron ANP/Weekend.