Dennis Alberti blijft verbazen…..nu met ‘Alleen voor jou’

dennis-alberti-alleen-voor-jou-frontSamen met z’n vaste succesteam bestaande uit tekstschrijver Tony Anderson, producer Ger Oerlemans en gitarist Marcel Fisser is Dennis Alberti erin geslaagd om de sound die gecreëerd was voor z’n eerste twee singles ‘Mag ik vannacht bij je slapen’ en ‘Geef mij nog een kans bij jou’ te verwerken in z’n nieuwe uptempo nummer ‘Alleen voor jou’.

 

De Amsterdamse zanger is erg blij met de inbreng die hij heeft tijdens het proces. ‘Ik ben degene die het uiteindelijk moet zingen. In het arrangement zijn enkele wijzigingen doorgevoerd en ook qua tekst is er iets veranderd. Op deze manier past het m.b.t. de woordkeuze helemaal bij mij en komt het natuurlijk over’, meent Dennis.

‘Alleen voor jou’ gaat over een man die alles voor z’n vrouw of vriendin over heeft. Het refrein ‘Alleen voor jou ga ik door het lint, alleen voor jou wil ik alles geven’ spreekt boekdelen en zal bij veel mannen bekend in de oren klinken. Vrouwen denken toch vaak iets anders blijkt uit de tekst. ‘Je moet niet zo zeuren, doe niet zo raar. Ik zat echt niet te flirten, ik keek alleen nog maar’, is dan ook een herkenbare zin….

Dennis is ook zeer tevreden over de eerste samenwerking met Ingrid Simons. ‘Zij nam het koorwerk voor haar rekening en kan niet anders zeggen dat ze dat perfect heeft gedaan’.

In de clip speelt een fotomodel een spraakmakende bikini scene. Het geheel werd opgenomen in een studio te Leiderdorp.  ‘Alleen voor jou’ verschijnt op het Storm Records label. Voor meer informatie: Dennis Verwei Tel. (06) 422 96 665 / www.dennisalberti.nl