Debuut single voor Gavin Ketting.

Singer & Songwritter Gavin Ketting is 40 lentes jong woonachtig in het rustige Noord-Hollandse Wieringerwaard. Van huis uit is Gavin singer songwritter en schrijft en arrangeert dan ook al de nodige jaren zijn eigen liedjes. Ook is hij niet vies van een cover, maar dan wel geheel op zijn eigen manier en met zijn eigen sound daarin verwerkt om het toch een beetje het eigen gevoel en sound te geven.

Gavin zijn eigen liedjes bestaan uit het leven gegrepen teksten en/of gebeurtenissen met soms een diepe boodschap erin verwerkt.

Gavin is de studio ingestapt om een tweetal liedjes te gaan opnemen en uit te gaan brengen. De 1ste single die uitgebracht is betreft een Nederlandstalige cover getiteld ‘’ Van Jou ‘’.
De arrangementen zijn door Gavin zelf live gespeelt. Tevens ook een videoclip bij de single opgenomen. BVB Producties heeft veel vertrouwen in de aankomende muzikale werken die Gavin zal uitbrengen. ‘Ik hoorde een aantal ruwe demo’s en was direct verbaast. Zijn stem raakt je tot op het bot! De emotie en de pijn in sommige liederen brengt Gavin echt naar buiten met zijn stem geluid: aldus Bart van der Bend.