Daisy Talens brengt single ter nagedachtenis aan haar overleden moeder

daisy-talens-hoes-de-hemel-hadDaisy Talens geboren in 1984 te Alkmaar droomt van kleins af al om op het podium te staan. Daisy actief in het Showballet van Alkmaar wordt gevraagd te figureren in de clip “ Als je lacht”  van Frank van Etten. In de gesprekken die volgden sprak ze over haar passie zingen. Frank hoorde het aan en kwam met het idee een duet met hem uit te brengen. “ De Tijd” heet het nummer en vertelt in het kort hoe Daisy zich destijds voelde.

Naast het duet schreef Frank ook “ Als de liefde over is”  gevolgd door “ Ik voel & zie” . “ Het was het zetje wat ik nodig had om en sterkte mij dat ik de mensen wil laten genieten van mijn muziek.”  En dat genieten doen de mensen want de bekendheid rond Daisy Talens wordt steeds groter en steeds vaker staat deze Noord Hollandse ergens in het land op het podium.  Het jaar 2016 leek super te verlopen tot een paar maanden geleden. Haar grootste fan steun en toeverlaat, haar moeder,  kwam te overlijden  en speciaal daarvoor heeft ze het nummer “ De hemel had een held nodig” geschreven en  opgenomen in de Music Experience Studio olv Richard Pot. Naast de single is er ook een clip van verschenen en is het nummer te downloaden via de gebruikelijke downloadportals en streaming sites