Christien laat er geen gras over groeien en zegt “ Kus me”

Christien al jaren een veel gevraagde zangeres op feesten en evenementen.  Een allround zangeres welke niet in een hokje geplaatst kan worden.  Al weer enkele jaren solo te bewonderen en niet zonder succes. Dat succes is mede de oorzaak dat er regelmatig een single van deze  zangeres verschijnt. Ook aan het eind van 2016 laat ze wederom van zich horen met het door haar zelf vertaalde nummer “ Kus me”.
Na het Kerstnummer welke ze uitbracht samen met Sammy Bergmans  is dit een nummer die de zon in de huiskamer gaat brengen.   Christien gaat in 2017 muzikaal veel van zich laten horen zo zijn er plannen voor een compleet album en zeker drie singles.   En natuurlijk zal dat gepaard gaan met veel promotionele activiteiten tussen al de optredens door want ook de agenda van Christien is voor 2017 al aardig gevuld met optredens in zowel Nederland als Belgie.  Met deze nieuwe single zal Christien menig nieuwe fan aan zich gaan binden. Blijf op de hoogte door haar te volgen op facebook