Benno van Vugt maakt carnavalskraker met Ferry vd Zaande!

Na zijn gigantische zomerhit “Mooie nieuwe Zonnebril” komt Benno van Vugt nu met een gigantische carnavalskraker. Deze keer bundelt hij namelijk zijn krachten met niemand minder dan Ferry van de Zaande! Afgelopen zomer scoorde de goedlachse Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische zomerhit met zijn nummer “Mooie nieuwe Zonnebril”.

 

Zijn clip werd meer dan een half miljoen keer bekeken, hij stond in zowat elke krant en zelf Editie NL van RTL4 maakte een item over zijn commerciële zomerplaat! Na dit ongekende succes heeft hij niet bepaald stilgezeten en heeft hij wederom een splinternieuwe singel opgenomen. Deze keer heeft hij samen met Ferry van de Zaande een geweldige meezinger gemaakt getiteld; “De look-alike van Willem Alexander”. Een hilarisch nummer over zijn gelijkenis met de koning van Nederland dat is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die het brein is achter alle feestkneiters van Benno. “Het is weer een echte carnavalskraker denk ik zo maar” gniffelt Benno van Vugt, die met deze plaat een gouden opvolger heeft van zijn voorgaande carnavalshits, die ieder jaar weer in heel Brabant worden gedraaid.

De nieuwe singel wordt gepresenteerd op 9 december 2016 met gastoptredens van o.a. John de Bever en Stef Ekkel. De singel is daarna verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd te verkrijgen via Benno’s website. De singel zal net als zijn voorgaande singles worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België. Ook zal de geweldige videoclip va het gelegenheidsduo o.a. via Youtube te zien zijn.
Met zijn nieuwe singel “De look-alike van Willem Alexander” zal Benno van Vugt weer veelvuldig door de speakers galmen tijdens de aankomende feestperiode, uitbundig toegeschreeuwd door Ferry van der Zaande!
www.bennovanvugt.nl / PLUGplugging