Bekende Nederlanders in 1e Kerstclip van Glenn de Koning!

glenn-de-koning-met-kerstmisGlenn de Koning komt alweer met zijn 3de single van 2016 uit. Eerder verschenen al “Samen met jou” en in september opgevolgd door “Jij doet iets met mij”. Glenn is wederom samen met het componisten/producer duo Bram Koning en Jeroen Dirksen de studio in gedoken om een gezellige kroegsingle te maken die compleet in het teken staat van Kerst.

Deze single moest makkelijk mee te zingen zijn en een echt kerstgevoel creëren, wat zeker gelukt is.

Een compleet nieuwe vrolijke kerstproductie die wordt begeleid door een videoclip met “Liever te dik in de kist” hitzanger Rene Karst, die tevens de gitaarbegeleiding op zich heeft genomen. Dario en Lee-Ann die proostend in de kroeg Kerstmis vieren en profdarter Vincent van der Voort die samen met zijn vrouw een drankje nuttigt aan de bar. Uiteraard zijn de Kerstman en zijn elf ook van de partij om iedereen een warm kerstgevoel te geven.