Bart v.d. Stelt trapt met ‘Verlangen’ 2017 af.

Via zijn geboorteplaats Raamsdonksveer, het dorp Dussen waar hij de basis legde voor zijn muzikale carrière, is Bart van der Stelt tegenwoordig gehuisvest in Oosterhout. Hij droomde er als jochie al van om zanger te worden en sindsdien heeft hij alles uit de kast gehaald om die droom werkelijkheid te laten worden.

 

Uiteraard begint het allemaal klein via playbackshows, wat zingen tijdens de plaatselijke kermis en bij de voetbalvereniging, wat later volgen echter voorzichtig de eerste optredens op feestjes en partijen.
De inmiddels 27-jarige Brabander leverde de afgelopen jaren diverse landelijke uitgebrachte singles af aan de Nederlandse muziekmarkt: ‘Ik wil jou voor het leven’, ‘Jij bent een mooie meid’, ‘Ik droom alleen van jou’, ‘Jij’, ‘Avond (ik geloof in jou en mij)’ en ‘Morgen weer een dag’. Daarnaast verschenen in samenwerking met Andersom de tracks ‘Zuip’ en ‘Sexy als ik zuip’. Bart van der Stelt heeft zijn naam inmiddels gevestigd zeker binnen het feestcircuit beneden de grote rivieren.
Op aanraden van diverse collega’s belandde de zanger onlangs aan tafel met Jolanda Clement van JCRecords/Events. Dit om te komen tot een vruchtbare samenwerking richting de release van zijn nieuwste single: ‘Verlangen’. Op een swingend, energiek en exotisch ritme, afkomstig uit de Goldfinger Studio van Waylon van der Heijden, heeft Bart deze cover van Clouseau in een uitermate gezellige en feestelijke versie gestoken. Typisch zo’n plaat waar niemand omheen kan de komende periode!
De single ‘Verlangen’ van Bart van der Stelt, zal vanaf 4 januari 2017 zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JCTravel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer