Na 5 jaar weer een ballad voor Dario

Dario staat bekend als feestzanger. Zijn repertoire bestaat uit up-tempo liedjes en dat is inmiddels ook zijn handelskenmerk. Desondanks heeft de zanger besloten om voor het eerst in 5 jaar weer een ballad uit te brengen.

 

Na 5 jaar brengt Dario weer een ballad uit. In de 25 jaar waarin de feestzanger op de bühne staat, heeft hij al tal van feestnummers uitgebracht zoals ‘De Clown’, ‘Ik ook van jou’ en ‘Eenzaam zonder jou’. Heel sporadisch brengt hij een ballad uit. De vorige, ‘Ben niets zonder jou’, is van 5 jaar geleden.

De nieuwe single ‘Over en uit’ is daarom een keer wat anders. Hiermee kan Dario zijn andere kant laten zien. Bovendien past de single in deze tijd van het jaar. “De reden is omdat in deze tijd van het jaar mensen besluiten wel of niet bij elkaar te blijven”, aldus Dario. ‘Over en uit’ is een krachtige ballad.