1 miljoen views binnen week voor gezongen digitale kerstkaart Ronnie Ruysdael & Friends!

Ronnie Ruysdael en de “stal” van Ronnie en Thijs, hebben vorige week woensdag hun gezongen Kerstboodschap op Facebook gezet. De clip wordt massaal doorgestuurd als persoonlijk gezongen digitale Kerstkaart! Binnen een week is het fb-bericht meer dan 1 miljoen keer bekeken, heeft het meer dan 57.000 reacties en is het meer dan 12.000 x gedeeld!

In deze zeer vrije vertaling van de klassieker ‘Feliz Navidad’ van José Feliciano wenst Ronnie Ruysdael u, samen met zijn manager Mathijs en hun Club van Unieke en Aparte Artiesten, het allerbeste voor de komende dagen en het daaropvolgende jaar.  De feestkoninginnen van Nederland ‘Nicky & Simone’, het jonge en ambitieuze akoestische feestduo ‘Suitz’, de kleinste DJ van Nederland ‘DJ Timmie Tirol’ en Ronnie samen met z’n eigen Rakkers sloegen de muzikale handen ineen en kijk en luister naar het resultaat. Met name aan het eind neemt de triangelsolo een verrassende wending 🙂