Zelfspot in ‘Dat moet je niet doen joh!’ van Kees Haak.

kees-haak-dat-moet-je-niet-doenIn de lijn van vader Nico, maar nu helemaal Kees, dat is de nieuwe single ‘Dat moet je niet doen joh!’ van Kees Haak. Na uitvoeringen van bekende klassiekers als ‘Zullen we met z’n allen nog wat nemen’ en ‘Honkietonkie Pianissie’ werd het volgens Kees tijd voor een eigen repertoire: ‘Het is elke keer weer een feestje om de hits van pa te vertolken met een zaal die uit volle borst meezingt!

 

Met deze nieuwe single bouw ik graag verder op die typische Haak-sound vol vrolijkheid en zelfspot. Ik ben erg trots op het resultaat!’

‘Dat moet je niet doen joh!’ is een vrolijk feestnummer over ongemakkelijke situaties en onhandige keuzes. De single bruist door een typische bigbandsound en voelt vertrouwd door het gebruik van authentieke instrumenten als de mandoline en het wasbord. Instrumenten die je tegenwoordig niet zoveel meer hoort. Vrolijk, en vol zelfspot geldt ook voor Kees: Haak gevraagd, feest geslaagd!

‘Dat moet je niet doen, joh!’ werd geschreven door Victor Meijer, Kees Haak en Edwin van Hoevelaak. Die laatste nam ook de productie voor zijn rekening. Kees Haak brengt op 24 november aanstaande een muzikale ode aan zijn vader in Stairway to Heaven, Utrecht. Meer informatie en kaartverkoop over deze première kunt u vinden via www.haakisdenaam.nl.