‘Wat je zegt’ nieuwe single (en een cadeautje) van Jeffrey Kuipers

jeffrey-kuipers-wat-je-zegt-voorkant-hoesHet is een nummer dat perfect bij de tijd van het jaar past. De sfeer is goed en er zit een boodschap in. ‘Wat je zegt’, de nieuwe single van Jeffrey Kuipers, komt zondag 6 november (op zijn verjaardag) uit.  Jeffrey: “Als iets je blij maakt dan zijn het cadeautjes. Ik geef ze graag, daarom hoef je voor ‘Wat je zegt’ niet langs de bekende verkoopkanalen. Je krijgt hem van mij, als dank aan de grote fanbase die altijd is gebleven, ook toen ik zelf even niet veel te horen of te zien was.”

 

 

Op Jeffreykuipers.com vind je vanaf 6 november instructies voor het binnenhalen van de single. Vervolgens kun je hem natuurlijk ook zelf weer cadeau doen. Jeffrey: “De weggeefactie loopt nog tot na alle feestdagen van 2016. Dat is bewust, want ik doe het gewoon bijzonder goed in de buurt van een opgetuigde kerstboom. Daarom zijn deze laatste weken van het jaar ook uitermate geschikt om de nieuwste La Kuipers single uit te brengen en cadeau te geven.”

Een veelzijdig cadeau, want ‘Wat je zegt’ is opnieuw een gemakkelijke meezinger en tekstueel iets om over na te denken. Jeffrey: “De meest afwijkende mensen, geven de maatschappij juist kleur. Daarom is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Daar gaat het nummer over: vooral helemaal jezelf zijn. Ik heb ontdekt dat daar mijn kracht ligt en dat gun ik anderen ook.”

“Oja, en hij is ook zeer geschikt om je de blaren op je voeten te dansen tijdens de eerste uren van het nieuwe jaar.”

‘Wat je zegt’ is vanaf zondag 6 november verkrijgbaar. Kijk op www.jeffreykuipers.com voor meer informatie.

“Ik doe het gewoon goed bij een opgetuigde kerstboom” – Jeffrey Kuipers