Xiana laat harten sneller kloppen met nieuwe single “ Zoals jij”

xiana-cd-zoals-jijXiana is geboren in  Deinze en zong als tiener de hits van bekende Vlaamse artiesten. Haar liefde voor muziek was groot en ze deed mee aan diverse zangwedstrijden waar ze bij allen in de top 3 eindigde. Naast de liefde voor het zingen volgde ze aan de stedelijke academie in Deinze notenleer en zangles en bij Sportac Deinze jazz vallet en acro-gym. Allemaal basis ingrediënten die ze op dit moment nog nodig heeft tijdens haar optredens.

 

Haar agenda is goed gevuld en ook voor het komende jaar staan er al weer enige optredens vast. Optredens tijdens stadsfeesten kermissen maar ook in de horeca en op seniorenfeesten is Xiana een graag geziene gaste. En zo’n optreden van deze sympathieke zangeres kent naast het Nederlands ook Franse- en Engelstalige nummers. Haar grote liefde is wel de Nederlandstalige pop, schlager of levensliedjes. En die liefde zet ze ook regelmatig op cd zo is er vanaf nu een geweldige song van haar verschenen met de titel “ Zoals jij” . Een muzikaal juweel die naar verwachting veel airplay zal gaan krijgen in zowel Vlaanderen als Nederland. De komende maanden staat in het teken van promotie van deze single en plannen maken voor 2017. “ Zoals jij” vanaf vandaag verkrijgbaar als fysieke single als download en via de streams.
Xiana een naam die zeker in 2017 nog vaak langs gaat komen.