WILBERT MAAKT STEMMING: “Wat is het leven zonder liefde”?

wallet

Muziek, licht en geluid! Grote kans dat als u Wilbert Pigmans zoekt, dat hij daar dan mee bezig is. De 24-jarige uit Den Bosch afkomstige zanger brengt zelf sinds 2006 muziek op de markt. Dit nadat hij in de jaren voorafgaand en door het bezoeken van cd-presentaties, tot de ontdekking kwam dat mensen vermaken zijn ding is.

 

Na de release van zijn debuutsingle in 2006 schotelde hij de muziekliefhebber geslaagde liedjes voor als; ‘Waarom zie je mij niet staan’, ‘Ik voel me zo alleen’, ‘Dans met mij de hele nacht’, ‘Je leeft maar één keer’ en ‘Dansend door de Griekse nacht’. Sinds 2014 heeft Wilbert zijn draai helemaal gevonden bij JC-Records van Jolanda Clement.

Hij werkte voor zijn nieuwe single ‘Wat is het leven zonder liefde’ opnieuw nauw samen met Kees Tel. Dit om te komen tot een aansprekende uptempo feelgood-plaat die in elke zaal of feesttent de stemming uitermate positief beïnvloeden zal. “Ik wilde dit keer een ander soort single en dus zonder het après-ski gehalte van mijn vorige plaat. Daarnaast hebben we gekozen de lat hoger te leggen. We hebben een prachtige clip opgenomen op een hele speciale locatie. Kortom we zijn gegaan voor een meer volwassen uitstraling”, aldus Wilbert die zich onlangs plaatste voor de volgende ronde van de Koos Alberts Awards.

‘Wat is het leven zonder liefde’ is vanaf 1 november te verkrijgen via de bekende downloadportals, daarnaast is track te streamen via HitsNL en Spotify en zal de fysieke single te koop zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.