Wat wil zangeres Wendy de Laat zeggen?

wendy-de-laat-wat-ik-wil-zeggenMensen die de ietwat verlegen Wendy de Laat voorheen hoorden zingen wisten het zeker; daar moest ze eens wat meer mee gaan doen! De Oosterhoutse heeft dat ondanks haar verlegenheid ter harte genomen en schreef in 2014 zelf haar eerste single ‘Zonder jou’. Een paar lentes verder zijn we nog maar sindsdien, en toch heeft Wendy al voor vele duizenden mensen opgetreden tijdens bijvoorbeeld Oosterhout-live en mocht ze al voor diverse programma ’s voor de televisiecamera’s plaatsnemen.

 

Daarnaast heeft ze bepaald niet stil gezeten op platengebied. Zo is ‘Wat ik wil zeggen’ bijvoorbeeld alweer haar vijfde single! Dat Wendy een bepaalde lijn aan het trekken is met haar repertoire is te merken tijdens haar optredens, Ze begint steeds meer publiek in te pakken met haar gezellige en sfeervolle levensliedjes.

Na haar single ‘Liegen en bedriegen’ stond ze erop om samen met Frank Verkooyen een heerlijke foxtrot uit te brengen. De single ‘Vergeet mijn naam’ doet het dan ook erg goed op feestjes! En dat vraagt om een vervolg: “Frank heeft een heerlijke meedeiner geschreven”, zo vertelt de zangeres. “Eentje die bij iedereen snel blijft hangen maar dit keer met een vrolijke tekst waar iedereen zich wel in kan vinden”! Met dit nummer laat je altijd iemand glimlachen.. en dat is hoe Wendy het graag ziet: “Muziek maken met hart en ziel, met een lach en een traan”! ‘Wat ik wil zeggen’ van Wendy de Laat is uitgebracht via Nationale Artiesten Parade.