De wereld wordt mooier tijdens ‘Wintertijd’

wintersterren-wintertijdZo richting het einde van het jaar en met de dalende temperaturen is het bij uitstek de tijd om even stil te staan bij mensen om je heen en iets goeds te doen voor een ander. Ook deze keer bestaat gelegenheidsformatie ‘de Waterloo’s Wintersterren’ uit bijzondere artiesten die vol trots en enthousiasme hebben gewerkt aan de feel good single ‘Wintertijd’. De opbrengst van ‘Wintertijd’ wordt in zijn geheel gedoneerd aan IMC Weekendschool.
De sneeuw laat nog even op zich wachten, maar de eerste Wintersterren zijn alweer gesignaleerd. De Waterloo’s Wintersterren bestaat uit: Gelderse all-round zangeres Belinda Kinnaer, oudgediende Bernadine Waterloo die speciaal voor deze gelegenheid de microfoon weer grijpt, zanger en hitproducent Edwin van Hoevelaak, Hoogeveense feestzanger René Karst en de rasechte Amsterdammer Mick Harren. De tekst en muziek werd ook geschreven door Edwin van Hoevelaak.

De hele opbrengst van ‘Wintertijd’ wordt gedoneerd aan IMC Weekendschool. Deze school biedt aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken en helpt de toekomstperspectieven van leerlingen te verbreden, zelfvertrouwen te vergroten en het gevoel van verbondenheid met de Nederlandse samenleving te versterken.