Wegens succes extra show voor het Studio 100 Winterfestival met o.a. K3

studio-100-winterfestivalVanwege de grote vraag naar kaarten, zet Studio 100 een derde show (zaterdag 26 november om 10:00 uur) in de verkoop! Het 20-jarig jubileum van Studio 100 wordt met drie grootse shows van het Studio 100 Winterfestival gevierd op 26 november om 10:00 uur, 13:30 uur en 17:00 uur. Er zijn voor de show van 10:00 uur ook weer droomstoelen beschikbaar.

 

studio-100-winterfestivalDe kaartverkoop is direct van start gegaan! HIER

Samen & Gert, Piet Piraat en zijn vrienden, Maya de Bij, Lolly Lolbroek, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Nachtwacht, Prinsessia, Bumba, Ghost Rockers, Mega Mindy, Flin & Flo, de enige echte ROX auto en natuurlijk Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zullen samen een uniek feestje bouwen en de Ziggo Dome maar liefst drie keer op zijn kop zetten!

 

Om het feestgedruis in goede banen te leiden, zijn er twee enthousiaste presentatoren aangesteld: Soy Kroon in zijn rol als Flo en RTL Telekids-presentatrice Keet! (vertolkt door Janouk Kelderman). “Ik heb er onwijs veel zin in om samen met Soy het Winterfestival te gaan presenteren. Het wordt een groot feest met 10.000 kinderen en ouders. Al maakt dat het natuurlijk ook super spannend, het wordt een unieke ervaring om voor zoveel mensen in zo’n grote show te staan..” vertelt Janouk. Ook Soy kan niet wachten op het Winterfestival. “Ik kijk er erg naar uit de Ziggo Dome op haar grondvesten te laten trillen met iedereen in de zaal. Samen met hen, Keet! en alle toffe Studio 100 vrienden gaan we een fantastisch feestje bouwen, dus aan iedereen de oproep om de stemmen te smeren!”

Studio 100 Winterfestival op 26 november 2016 !