Tino Martin in Ziggo Dome.

tinomartin-580x812-1-580x812Tino Martin geeft 10 juni 2017 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van Tino. De kaartverkoop van het concert start donderdag 1 december om 10:00 uur.

 

Speciaal voor Tino Martin, die eerder dit jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall gaf, zal de Ziggo Dome op 10 juni voor één dag worden omgedoopt in de ’Tino Dome’. De Haagse zanger lanceerde in aanloop naar het concert zijn nieuwe single en themasong ‘Later Als Ik Groter Ben’.

‘Als klein mannetje stond ik te zingen in de strandtent van mijn oom en tante en dacht ik altijd: later als ik groter ben wil ik een heel groot concert geven. Deze droom gaat nu voor mij uitkomen,’ aldus Tino.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en hij ontving dit jaar een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. De songs doen denken aan de sfeer, de gezelligheid maar ook de melancholie die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes.

tinomartin-580x812-1-580x812

Tino Martin
Hét concert van mijn dromen XL
Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 10 juni 2017

Kaarten per 1 december te koop.