Sylvia Smit uit volendam brengt cd uit met 2 topnummers

sylvia-smitSylvia Smit uit Volendam heeft met het uitbrengen van een Engelstalige nieuwe single “Make you feel my love / I Will Survive”, weer een hoofdstuk aan haar muzikale carrière toegevoegd. Met de release van deze singles bewijst deze Volendamse zangeres dat ze van vele markten thuis is. Sylvia Smit zingt een breed repertoire van Engelstalig (Jazz, Country, pop) en Nederlandstalig nummers.

Sylvia Smit is in binnen en buitenland al lang geen onbekende meer want op Oa. Gran Canaria is zij op diverse locaties kind aan huis en treedt er meer dan regelmatig op.

Na het Nederlandstalige avontuur heeft ze nu deze 2 oude nummers in een Sylvia Smit jasje gestoken en kunt u genieten van haar bijzondere stemgeluid en speciale sound. De muziek van Sylvia wordt uitgegeven onder het label “Disclosure Music Productions” uit Purmerend, Plugging & Promotie wordt verzorgt door All 4You Promotie.