Stefan van Loon – Amor, Amor, Amor

stefanvanloonamoramoramorwebsiteStefan van Loon is in 1966 geboren en getogen in Den Helder. Hij heeft 10 jaar een relatie met Debbie en samen hebben ze 4 schatten van zoons. Stefan was voorheen werkzaam als beveiliger maar is sinds 4 jaar huisvader. Muziek was jarenlang z’n hobby, maar sinds 3 jaar staat ie ook echt achter de microfoon en is dat naast de liefdevolle zorg voor zijn kinderen zijn 2e passie geworden.

Dat hij kon zingen wist zijn naaste omgeving al snel, maar in 2013 krijgt hij spontaan een microfoon in handen gedrukt, waarna hij velen verrast met zijn prachtige stem. Dit bevalt hem zo goed, dat hij vanaf dat moment besluit om te gaan optreden. Ook doet hij regelmatig succesvol mee aan talentenjachten. Hij wordt dan altijd vergezeld door zijn vriendin die alles regelt en tevens het geluid verzorgt.

Afgelopen periode heeft Stefan een eigen cover met clip opgenomen. “Amor, Amor, Amor” is een verrassende eigentijdse uitvoering van de bekende Hazes hit waarmee hij de playlisten hoopt te bestormen.

Ondertussen is hij druk in de studio bezig met het opnemen van nieuwe nummers, want Stefan wil heel graag zijn eigen repertoire opbouwen. Zijn motto is dan ook om op grote festijnen te zingen, zoals bijvoorbeeld het Piraten Festijn, Tros Muziekfeest, etc. Stefan zingt het liefst Nederlandstalig uptempo en zijn grootste voorbeelden zijn dan ook artiesten als Dré Hazes, Wesley Bronckhorst, Tino Martin en Django Wagner.
Promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.