Statement van Dikdakkers “Wij Willen Zwarte Piet!”, MEGAHIT op Social Media!

dikdakkers-wij_willen_zwarte_pietHet in 2014 uitgebrachte nummer ‘Wij Willen Zwarte Piet!” van de Dikdakkers is booming op dit moment. De Zwarte Pieten discussie laait de laatste jaren steeds tegen het eind van het jaar weer op in 2016 is het wel extreem. Hans en Anton zijn duidelijk. Zij willen Zwarte Piet behouden en dat het grootste deel van Nederland dat ook wil blijkt uit de enorme deelacties op Facebook.
Diverse pro-zwarte piet sites plaatsten de YouTube clip op hun Facebookpagina en er werd en wordt massaal gedeeld. Op dit moment bijna 2.000.000 views in een paar weken tijd! Dus na de Gouden Plaat voor Cowboys & Indianen hebben de mannen er weer een hit bij. Wordt deze ook goud?

Download de single op iTunes als jij ook vindt dat Zwarte Piet gewoon zwart moet blijven! HIER