Sprookjesachtig ‘Dansen op de maan’ clip.

mario-mulder-dansen-op-de-maanDe enthousiaste reacties op de single ‘Dansen op de maan’ van Mario Mulder laten zien dat de markante Hagenees met dit vrolijke, uptempo Nederpopnummer meer dan raak schiet. Sbs6 shownieuws bracht als eerste de bijbehorende clip naar buiten. Zeno Groenwegen regisseerde de sprookjesachtige clip waarin de bijzondere hoed van Mario in het verhaal centraal staat.

Door medewerking van verschillende acteurs is het resultaat van de clip, net als van de single zelf, erg vrolijk van en waar je elke ochtend wel wakker mee wilt worden. Een echte feel good clip waar Mario dan ook bijzonder trots op is.

In zijn zoektocht naar zijn eigen weg en eigen muzikale verhaal kwam producer Jürgen Perier op zijn pad. Een gouden match en samen schreven ze ‘Dansen op de maan’. Inmiddels werken ze aan een album wat volgend jaar zal uitkomen. Bekijk hier de clip, die gemaakt is op een hele bekende plek >