“Space Repetition” debuut single van SUZY & the RANGERS

su-rangers-weNieuw is de naam SUZY & the RANGERS. Maar onbekend zeker niet. Leadzangeres Suzy Dexter is al jaren een singer songwriter die vele harten sneller laat doet kloppen met haar songs.  Albums als “ On the Moon” – “ Lost track of time” en “Journey to the end of the noght” hebben ertoe bijgedragen dat ze een graag gehoorde zangeres is geworden.

 

En een zangeres die zich kan meten met bluerockdiva’s als Elky Brooks Bonnie Raitt en Susan Tedeschi. Als je Suzy samen brengt met de architect van de sound van het Goede Doel , Sander van Herk, krijg je een duo vergelijkbaar met Buckingham & Nicks. Ieder met zijn/haar specialiteit en samen van grote klasse.  Naast Suzy en Sander bestaant de band uit Peter Kummer op bas en Jan Jacob Zegel op drums. Eigenzinnige teksten en melodieuze songs dat is waar SUZY & the RANGERS voor staan.  De eerste muzikale kennismaking heet “Space Repetition” en ja als er al een vergelijk zou gemaakt moeten worden denk je aan de sound van het legendarische duo Buckingham & Nicks. Maar dan met een Hollands sausje. SUZY & the RANGERS gaan ons de komende jaren nog vele muzikale juweeltjes brengen. Er liggen vele mooie nummers al klaar  allen geschreven door Suzy  en in de nummers suggereren haar teksten haar geheimen meer dan dat ze die prijsgeven, hoewel ze duidelijk gaan over liefde afscheid en verlies. “Space Repetition” te downloaden via de portals – te streamenvia o.a. Deezer en Spotify.