Simone van den Eertwegh maakt single over Pesten.

simone-van-den-eertwegh-los-van-jouVandaag is Simone van den Eertwegh haar nieuwe single ‘ Los van jou’ uitgekomen. Een uptempo nummer over kracht en doorzettingsvermogen. Deze single, afkomstig van haar album Puur’, is geschreven door Matthijs van de Ven.

Simone;

‘Ik wilde heel graag een nummer uitbrengen over Pesten, mijn verhaal delen, belichten dat je dit pijnlijke deel van je jeugd kan overwinnen, om kan zetten naar kracht, om kan zetten naar een toekomst vol dromen. Samen met Matthijs heb ik lang gesproken over dit onderwerp, hoe we dit in een lied zouden kunnen gieten. Hij heeft het naar mijn mening prachtig verwoord. Het licht schijnt niet op de pester, die heeft al genoeg aandacht gehad, nu is het onze beurt: sterker uit de strijd, volop in het licht!

Ik weet dat het mij uiteindelijk veel gebracht heeft, ik ben een sterker persoon geworden. Ik heb jong leren knokken om iets te bereiken: dat ik er niets toe deed werd me veelvuldig klassikaal duidelijk gemaakt, ik kon nog maar een ding doen, bewijzen dat ze het mis hadden! Het heeft me uiteindelijk naar het theater gebracht, daar ben ik van overtuigd. Maar helaas weet ik maar al te goed dat dit niet voor ieder kind geldt. Voor hen vertel ik mijn verhaal, pesten moet stoppen!!