RTV Oost-verslaggever en -presentator Remco van ’t Zelfde overleden

remco-ripVerslaggever en presentator Remco van ‘t Zelfde is afgelopen zaterdag na een kort fel ziekbed in zijn woonplaats Zwolle overleden. In de afgelopen acht jaar heeft hij voor RTV Oost vanuit alle hoeken van de provincie het dagelijkse nieuws verslagen.

 

Daarnaast was Remco ook een van de presentatoren van het tv-programma En Dan Nog Even Dit! (EDNED). Ook presenteerde hij grote live-uitzendingen, zoals Kerst in Oud Kampen, de viering van 200 jaar Koninkrijk Nederland, het Dickens Festijn in Deventer en dit voorjaar nog het bezoek van de koninklijke familie aan Zwolle.

Aanstaande vrijdag zal Remco in besloten kring worden gecremeerd. Omdat hij alom geliefd was, is er voorafgaand een afscheidsbijeenkomst in theater De Spiegel in Zwolle.

remco-ripRemco is 46 jaar geworden.

 

De Sterrenparade wenst familie, vrienden en collega’s van RTV OOST erg veel sterkte.

 

 

 

 

 

 

.