Rosita zegt “ Het gaat boem boem boem”

rosita-het-gaat-boem-boem-boem-coverAls je in Friesland de naam Rosita gaat roepen zal iedere muziek liefhebber van het Nederlandse lied je zo een of meer van haar nummers voor zingen. Nummers welke veelvuldig gedraaid worden bij de piraten- en Internet muziekzenders. Al sinds de eind jaren 70 zingt Rosita. Eerst met de muziek mee van o.a. Espada , Siska en the Nightbirds en of Silvia en de Reinoldo’s.

 

Men hoorde het en vroegen haar om ook op feestavonden te gaan zingen. En met groot succes en veel plezier want vele weekenden stond de in Drachten wonende zangeres op het podium te zingen. Door allerlei omstandigheden kwam er een tijd waarbij het zingen en minder grote plaats in nam in het leven van Rosita maar het bloed kruipt … en het begon weer te kriebelen. Ze begon weer te schrijven en daar was JELLE in 1998 een enorm groot succes bij de piraten. Drie albums en vele singles verder staat Rosita nog altijd veel op het podium tijdens de Hollandse feesten en klinken haar nummers van weleer nog regelmatig op de radio. Het jaar 2016 sluit Rosita muzikaal af met een nieuwe single “ Het gaat boem boem boem” een gezellige meezinger die haar weer veel airplay en aandacht zal gaan opleveren. Rosita laat met deze nieuwe single horen van alle markten thuis te zijn en heeft zoveel plannen dat we zeker ook in 2017 veelvuldig van haar zullen gaan horen. Wil je er meer van weten zorg dan dat je haar volgt op facebook